APK keuring Utrecht

Is uw auto toe aan een nieuwe APK keuring in Utrecht? Laat uw auto keuren door Car Center Utrecht! voor maar € 50,00

APK keuring uitvoeren

Het is van groot belang dat u op tijd uw APK keuring laat uit voeren. Het is zowel voor uw eigen veiligheid, als de milieu vriendelijkheid van onze samenleving. U kunt 2 maanden voor het vervallen van uw APK een nieuwe APK keuring aanvragen. Wij adviseren u ook om dit voortijdig te doen. indien er iets niet in orde is, kan dit voortijdig gerepareerd worden.

De volgende werkzaamheden worden bij uw APK keuring uitgevoerd:

remmen
wielophanging
schokdempers
banden
stuurinrichting
verlichting
carrosserie
uitlaatgassen

Als wij gebreken tegenkomen dan wordt u op de hoogte gesteld en krijgt u een gespecificeerde prijsopgave van de eventuele reparaties. Pas na uw akkoord voeren wij ze door. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over uw APK keuring? Bel ons: 030-2383744

Verplichte APK keuring

De APK is in Europa een verplichte keuring. Daarmee wordt de veiligheid van u en andere weggebruikers vergroot. Maar ook voor het milieu is het belangrijk dat uw auto in goede conditie is en niet meer uitstoot dan noodzakelijk. Uw auto APK laten keuren in Utrecht doet u natuurlijk bij uw APK keuringsspecialist Car Center Utrecht!

Contact met u laten opnemen

Heeft u een vraag? en wilt u dat wij contact met u opnemen over uw vraag? stel uw vraag aan Car Center Utrecht en u wordt zo spoedig mogelijk geholpen. Afhankelijk van de aart van de vraag hoe snel onze reactie terug naar u is!